+420 731 547 847 Navigace

Ligová sezóna 2019 je za námi!

Děkujeme našim družstvům žen a mužů za reprezentaci klubu v rámci ligových soutěží roku 2019.

Děvčata statečně bojovala v I.Lize žen na domovském hřišti tedy u nás na Ypsilonce. Po prvních třech kolech hraných na rány se děvčata umístila na skvělém 1. místě. Následoval boj o postup do extraligy, kde se v prvním kole děvčata utkala s týmem Golf Clubu Uherské Hradiště, kterému nakonec podlehly a proto v neděli následoval boj o konečné třetí nebo čtvrté místo. V něm však náš tým zabojoval a obsadil konečnou 3. příčku.

Družstvo žen reprezentovaly: kapitánka Tereza Vavrušková, Martina Plachá, Tereza Plachá, Bára Čermáková, Anička Sixtová.

Holky děkujeme !!!!

Tým mužů odehrál první a druhé kolo druhé ligy na hřišti v Liberci – Machníně. Po prvních dvou kolech patřilo chlapcům průběžné páté místo. Třetí kolo a následné play-off se hrálo na hřišti GC Pardubice. Bohužel zde chlapci ztrátu na první čtveřici dotáhnout nedokázali a skončili celkově šestí.

Tým chlapců hrál ve složení: kapitán Dominik Pietschmann, Zdeněk Moravec, Martin Lamač, Jakub Ficenec, Pavel Kubíček, David Hozák, Thomas Poláček, Václav Lukáš a Martin Šíma.

I mužům patří dík za reprezentaci klubu.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon