+420 731 547 847 Navigace

Mládež má sezónu po celý rok

Celkovým vítězem se stal Lukáš Basler jun.

Premiérový týmový výjezd mládeže na indoorový turnaj do Hradce Králové se podařil. Lukáš Basler junior vyhrál svoji kategorii a pro celý tým byla cenná zkušenost.

Zima je obdobím odpočinku pro většinu golfistů, kdy hole odloží do kouta po náročné sezóně a pozornost se zaměří na zimní sporty. Nadějní golfisté z tréninkového centra mládeže se soutěžními ambicemi využívají zimu k přípravě na novou sezónu.

To platí zejména o dětech, které v zimě naplno trénují a přípravě věnují hodně času, protože jde o ideální příležitost pracovat na technice a konzistenci švihu, ale také na fyzické zdatnosti.
Mládežnické týmy Ypsilonky nejsou výjimkou. Každý soutěžní golf je cennou zkušeností a na Ypsilonce chceme, aby mladé naděje nevypadly zcela ze soutěžního golfu. Proto se zúčastnili indoorového turnaje pořádaného Golfovým Clubem Hradec Králové ve FOMEI Adventure Golf Centru.

Šlo o první letošní turnaj a pro většinu mladých hráčů o turnaj historicky vůbec první. Turnajový den v Hradci Králové měl za cíl nasbírat zkušenosti se soutěžní hrou a k otestování hry jednotlivých hráčů. Hrálo se v kategoriích HCP 0-36 a 36,1-54 bez rozdílu věku.
V první kategorii hrála Sabinka Myslikovjanová a Lukáš Basler a ve druhé Tomáš Ráftl, Bruno Ragín a Kevin Kostan. Sabinka se musela vyrovnat s faktem, že hraje s výrazně staršími a zkušenějšími hráči, ale po počáteční drobné nervozitě odehrála turnaj v dobrém rytmu a pohodě. Pro Tomáše, Bruna a Kevina zde odehráli jejich zcela první turnaj. Museli se vypořádat s nástrahami starší verze simulátoru, ale i s tím si poradili a posbírali cenné zkušenosti, které využijí pro další přípravu. Nejzkušenějším byl Lukáš Basler junior, který má za sebou řadu turnajů. I když ten indoorový byl jeho první, popral se s tím na výbornou a to doslova. Lukáš celý turnaj vyhrál nejen na netto rány ale i na brutto rány a porazil hráče s výrazně lepšími hendikepy.

Po všech stránkách povedený výjezd, který splnil cíl a ukázal, jak se vyvíjí příprava na letní sezónu.

Blahopřejeme všem zúčastněným hráčům pod vedením Ondry Žáčka a těším se na další společné tréninky a soutěže.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon