+420 731 547 847 Navigace

Nabíráme greenkeepery

Pracujte na golfu

YPSILON GOLF RESORT LIBEREC patří k nejlepším a nejkrásnějším golfovým resortům v České republice a možná i v Evropě. Toto špičkové golfové hřiště hostí turnaje na evropské i české profesionální úrovni. Název byl inspirován písmenem „Y“, které symbolizuje jeho geografickou polohu na rozmezí Německa, Polska a České republiky.
Ypsilonka se nachází v podhůří Jizerských hor a je zasazen do krásné přírody zcela oproštěné od všech civilizačních ruchů. Obklopí vás zde pouze kopce, dubový les a nádherný výhled na celý Ještědsko-kozákovský hřeben.

Práce hrou, golf prací

Pravidelně udržujeme travnaté plochy, okrasné porosty, porosty stromů a keřů, květinové záhony a další plochy golfového areálu. Provádíme běžnou údržbu strojů a zařízení, závlahového systému, výměnu a vrtání jamek. Zajišťujeme trvalou připravenost golfového hřiště a přilehlých ploch. Údržba areálu probíhá na denní bázi v rozmezí měsíců březen až listopad.

NA JAKOU PRÁCI SE MŮŽETE TĚŠIT?

Na celkové rozloze 104 hektrů denně připravujeme v nejvyšší kvalitě golfové hřiště Ypsilonka. Staráme se, připravujeme, regenerujeme, aerifikujeme a sekáme 18 greenů o rozloze 1,5 km2, 1300 m2 odpališť, 130 000 m2 fervejí a další přilehlé části resortu. 

Práce je vhodná pro absolventy oboru zahradnictví, kteří  současně mají zájem o golf. 

Práce na golfovém hřišti není podmíněna vzděláním, specializací a praxí.

CO MY NA OPLÁTKU ČEKÁME OD VÁS?

CO ZÍSKÁŠ?


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon