+420 731 547 847 Navigace

Tipsport Golf Challenge 2020!

Vážení golfisté,

v úterý 19. května proběhne na YPSILONCE od 15 hodin profesionální souboj v jamkovce o 150.000,- Kč mezi Ondřejem Lieserem a Stanislavem Matušem.

Je nejlepším hráčem ten, kdo vyhrál anketu Golfista roku? Lieser zvítězil v zatím posledním ročníku (2019) a Matuš v tom předchozím. Matuš má aktuálně uhranou nejvyšší kartu na evropské soutěže a Lieser figuruje z českých hráčů na nejvyšším místě ve světovém žebříčku (571. místo) a na startu sezony mohl opatrně uvažovat i o olympijském startu.

Úvahy o tom, co je vlastně víc může minimálně na nějakou dobu ukončit vzájemné střetnutí na 18 jamek, kde je Stanislav Matuš v pozici vyzyvatele.

Plánovaný mezinárodní turnaj série Pro Golf Tour, který se měl právě v těchto dnech odehrávat na Ypsilonce, musel být z důvodu pandemie zrušen. Promotér Pro Golf Tour v České republice, společnost Česká1, tak fanouškovi nabídne zajímavou golfovou výzvu.

Titulárním partnerem akce je sázková společnost Tipsport. „Zaujala nás originalita a atraktivita nápadu, vše je soustředěno na jeden souboj, rozhodne se teď a tady. Zvláště v dnešní době takové akce nejen český sport postrádá,“ říká Lubomír Ježek, vedoucí sponzoringu a médií Tipsportu. „Sám jsem zvědavý, koho budou naši bookmakeři favorizovat a jak sázkové kurzy nastaví. Očekávám vyrovnaný zápas.“

Start Tipsport Golf Challenge – výzva o českou golfovou jedničku bude tedy v úterý 19. května v 15 hodin, diváci na místě jsou samozřejmě vítáni. Zpestřením souboje je přímý přenos pro stream Tipsport TV, pro YouTube a Facebook. Přenos budou přebírat i české sportovní kanály.

Vítěz si odnese šek na 130.000,- Kč, poražený odejde s 20.000,- Kč.

Přijďte se podívat a užít si tento jedinečný souboj.

Těšíme se na Vás.

Tým Ypsilon


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon