+420 731 547 847 Navigace

Družstvo žen vybojovalo postup do EXTRALIGY! Muži skončili třetí.

V termínu 24.7.-26.7. odehrály ligové soutěže družstev naše týmy mužů a žen. Z důvodu koronavirové pandemie došlo letos ke změně formátu a místo původních tří kol na rány a dvou kol na jamky se odehrála pouze tři kola na rány. Děvčata odehrála svou soutěž tedy 1. ligu na hřišti domovské Ypsilonky. Muži ve druhé lize nastoupili na hřišti Golf Resortu Česká Lípa. 

Tým žen byl ve složení: kapitánka Tereza Vavrušková, Anička Sixtová, Simona Koublová, Tereza Plachá a Martina Plachá. Znalost domácího hřiště se ukázala výhodou. Děvčata se již od prvního kola ujala vedení a nakonec s velkým náskokem 43 ran celou soutěž ovládla. Zasloužila se tak o historicky první postup ligového tým GC Ypsilon do EXTRALIGY DRUŽSTEV. 

Tým mužů hrál ve složení: kapitán Dominik Pietschmann, Jakub Ficenec, Václav Lukáš, Martin Šíma, David Hozák, Martin Lamač a Thomas Poláček. Mužům se nevydařilo dle představ hned první kolo a v dalších dvou museli dotahovat náskok vedoucího Panorama Golf Clubu. Nakonec obsadili celkově 3. místo se ztrátou 10 ti ran na druhé místo a 27 ran na místo první.

OBĚMA TÝMŮM DĚKUJEME ZA VZORNOU REPREZENTACI KLUBU!

Celkové výsledky 1. ligy žen můžete shlédnout ZDE.

Celkové výsledky 2. ligy mužů můžete shlédnout ZDE.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon