+420 731 547 847 Navigace

Novinky 2021

Zdravíme ze zasněžené Ypsilonky.

Rádi bychom vás přivítali v nové golfové sezóně 2021 a přinášíme několik základních informací, ale i změn.

VEDENÍ RESORTU

Přelom roku přinesl změny ve vedení našeho golfového resortu Ypsilon Golf Liberec. Po více jak sedmi letech pozici ředitele resortu opustil Petr Pastrňák. Tímto Petrovi děkujeme za dlouholetou spolupráci v našem resortu a přejeme mu do budoucna mnoho pracovních a osobních úspěchů.

Nově si vedení resortu mezi sebe rozdělí dva Martinové – dosavadní manažer resortu Martin Šíma a novou příležitost zde dostal Martin Trita, který dosud působil jako marketingový manažer Home Credit Areny a Sport Parku Liberec ve společnosti SFM Liberec.

Pro oba je důležité zapojit hřiště ještě více do povědomí golfistů z celé České republiky, a to včetně příhraničí. „Rádi bychom pokračovali v poskytování kvalitních služeb pro naše členy a hosty a posouvali resort stále kupředu. Naším cílem je rozšířit povědomí o kvalitních službách, perfektně připraveném hřišti a přátelské atmosféře.“ říká Martin Šíma a Martin Trita doplňuje: „Pro mne byla nabídka podílet se na provozu a rozvoji Ypsilonky velká pocta a výzva zároveň, kterou jsem nadšeně, ale s pokorou přijal.“

OTEVŘENÍ HŘIŠTĚ

Sněhovou nadílku nám z hřiště pomalu odnáší déšť a teplé počasí. O plánovaném otevření hřiště Vás budeme včas informovat, předpokladem je opět začátek dubna.

Začátkem sezóny pro Vás chystáme odložený „Turnaj vítězů Ypsilonky 2020“. Ohledně dalších chystaných novinek z dění na hřišti a klubového života Vás budeme informovat.

Tým Ypsilonky Vám přeje hezký den


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon