+420 731 547 847 Navigace

Exkluzivní vinotéka za ránu

Jedna dobrá rána stačí

Vinotéka. Místo, kde se setkává to nejlepší, technologie s tradicí.

Na jamce č.13 si skandinávská značka ASKO připravila celoroční soutěž pro všechny turnajové hráče. 

Jedna dobře posazená rána na třináctce a exkluzivní vinotéka od prémiové značky ASKO bude Vaše.

Výhra je možná a platná pouze v případě oficiálně vypsaného golfového turnaje na ČGF. Cenu obdrží první úspěšný hráč v roce 2021.

Chtěli byste mít v kuchyni vlastní vinný sklípek?
Pokud jste někdy zjistili, že vaše oblíbené víno nechutná tak dobře, jak by mělo, často se může jednat o chybu při skladování vína, než o chybu při samotném výrobě vína. Důležitým faktorem pro udržení a rozvoj chutí vína je teplota. S luxusní vinotékou ASKO můžete nastavit přesně tu pravou teplotu, která bude vyhovovat typu a charakteru vašeho vína.

Vinotéka ASKO Elements byla oceněna vůbec nejvyšší možnou prestižní zlatou iF GOLD AWARD jako jeden z nezajímavějších počinů roku 2021 s pozoruhodnou rovnováhou mezi mimořádně precizním řemeslným zpracováním a pokročilou technologií. Minimalistický design vinotéky se skleněnými dvířky, měnitelným náladovým LED osvětlením a elegantním madlem dává vinotéce dokonale splynout s jakýmkoliv obytným prostorem. Inteligentní vinotéka je navíc díky mobilní aplikaci Vivino propojena s rozsáhlou databází informací o víně. Každou uloženou láhev je možné digitálně naskenovat pomocí integrovaného snímače a údaje uložit pro perfektní přehled o sbírce uchovávaných vín; zároveň je možné využít i přístup k someliérským tipům pro degustaci, skladování, podávání a mnoho dalšího.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon