+420 731 547 847 Navigace

Ypsilonka bojovala v družstvech

První soutěžní víkend našich sportovních týmů je za námi. O víkendu 11.–13. června 2021 bojoval náš sportovní tým žen i mužů o první body. Družstvo mužů skočilo o ránu druhé a ženy potvrdily, že do Extraligy rozhodně patří.

EXTRALIGA DRUŽSTEV ŽEN 2021

Naše holky z Ypsilonky hrály na hřišti Panorama Golf Resort Kácov a hrálo se ve složení místních devítek Meadows & River. Po třech dnech (238+246+243) na 18 jamek na rány bez vyrovnání obsadily 9.místo. Celkem Extraligy žen zúčastnilo 60 žen. 

Za naše družstvo žen nastoupilo do každého hracího kola se 4 hráčkami a započítávaly se 3 nejlepší výsledky. O cenné body bojovaly ve složení: Faulconnier Lucia
Koublová Simona
Plachá Tereza
Sixtová Anna
Vavrušková Tereza


2. LIGA družstev mužů

2. LIGA družstev mužů a žen – skupina C  se hrála na 1. a 2. kolo na golfovém hřišti Grund Resort Golf & Ski – Mladé Buky,  a to v termínu 12. – 13. června 2021.

Hrálo se 2×18 jamek na rány bez vyrovnání a za každé družstvo mužů nastoupilo do každého hracího kola 6 hráčů a započítávalo se 5 nejlepších výsledků. Celkem chlapi přinesli 777 ran za dvě kola a k vítězství jim chyběla jediná rána.

Druhé místo o ránu za Pardubicemi dává jistotu, že složení týmů má ambice na postup.

Repre Ypsilonky soutěžila ve složení:
FICENEC Jakub
HOZÁK David
KUBÁČEK Matouš
LUKÁŠ Václav
PIETSCHMANN Dominik
POLÁČEK Thomas
ŠÍMA Martin


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon