+420 731 547 847 Navigace

Ypsilonka boří mýty o nedostupném sportu

Dětský den na Ypsilonce předčil očekávání, orazilo téměř 600 návštěvníků.

V sobotu 18. září 2021 se na Ypsilonce uskutečnil dětský den a den otevřených dveří. Náš resort připravil pro děti i jejich rodiny zábavný program na celé odpoledne, během kterého si golf vyzkoušeli i úplní začátečníci. Golfový program na Ypsilonce přilákal více než 600 návštěvníků.

Dětský den na Ypsilonce předčil očekávání

„Golf býval v minulosti považován za nedostupný sport a golfové hřiště pak jen pro uzavřenou společnost. Nikdy tomu tak nebylo a my jsme se na Ypsilonce rozhodli, že mýtus vyvrátíme a osvětu začneme již od dětí a rodin, které přímo do resortu pozveme. Nejdůležitějším cílem celé akce bylo ukázat golf v prostředí, kde je doma. U nás na Ypsilonce“ uvedl Martin Trita, ředitel resortu.

V rámci doprovodného programu byl připraven soutěžní okruh s golfovými aktivitami. Děti i dospělí si vyzkoušeli chippování a puttování přímo s trenéry Ypsilonky, mohli se projet golfových buggy a především dospělí jistě ocenili exhibici golfových profesionálů. Součástí okruhu byla prohlídka unikátního golfového muzea, které svou sbírkou exponátů patří k největším v Evropě.

Těšil nás zájem dětí o golf a úsměvy na tvářích rodičů předčili naše očekávání. Ve spojení s projektem České golfové federace „Se školou na golf“ jsme zaujali mnoho talentovaných dětí a jsme si jisti, že jsme na dobré cestě k rozvoji golfové akademie a založení tréninkového centra mládeže.

Za krásné fotky děkujeme skvělé fotografce Anna Šíma Kopková.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon