+420 731 547 847 Navigace

Osobní stránky golfisty

Pro sezónu 2022 připravuje Česká golfová federace několik novinek v oblasti digitalizace. Tou aktuální je spuštění „Osobní stránky golfisty“. Každý golfista se může přistupovat ke svým datům. Vše je k dispozici na webové stránce https://golfista.cgf.cz, ale také v mobilní aplikaci ČGF.

ČGF se vše snažila připravit jednoduše, přehledně a s vědomím toho, že v nejbližší budoucnosti přidá nové funkcionality.

První přihlášení představuje jednorázovou identifikaci hráče, s těmito povinnými údaji:
• registrační číslo (pokud jich má hráč více, tak kterékoli z nich)
• datumu narození
• první a třetí číslice za lomítkem rodného čísla

Následně dostane uživatel možnost se trvale zaregistrovat – založit si uživatelský účet nebo pokračovat „jen“ s jednorázovým ověřením. Pouze uživatel „s účtem“ bude mít v budoucnu k dispozici všechny nové funkce. Zřízení účtu podléhá e-mailovému ověření.

Osobní stránka golfisty nabízí aktuálně tři základní funkcionality:
• Moje členství – přehled členství v golfových klubech včetně jejich historie; možnost zobrazení,
případně tisku osobního QR-kódu, který je například na Elektronické členské kartě; možnost zobrazení, případně tisku „Potvrzení o členství včetně HCP historie“ – důležité například pro účast v zahraničních turnajích.
• Můj HCP index – historie hráčova hendikepového indexu dle metodiky WHS; uživatel má možnost každý HCP záznam „rozkliknout“ a zobrazit detail příslušného výsledku.
• Moje turnaje – kompletní hráčova turnajová historie; přehled turnajů, do kterých je hráč aktuálně přihlášen smožností rychlého odhlášení; vyhledávání turnajů přes jednoduchý filtr smožností rychlého přihlášení.

Výše uvedené má uživatel k dispozici i pro další „ověřené osoby“. Golfová hlava rodiny, tak může vše spravovat například pro svého partnera nebo děti.

Samozřejmostí je responzivní zobrazení obsahu nového webu. Všechny funkce jsou ale k dispozici také v mobilní aplikaci ČGF (verze 1.8) na platformách Android a iOS. Sluší se doplnit, že nevzniká žádné nové nebo další datové úložiště. Vše je administrováno na tzv. technickém serveru ČGF, který je „srdcem“ golfového dění v České republice.

Věříme, že Vám naše novinky zpříjemní golfový život. Hezkou hru!


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon