+420 731 547 847 Navigace

Jsme stříbrné hřiště roku

Golf Digest – Hřiště roku 2022 & Golf Digest – Jamka roku 2022

Stříbro nám sluší

Ypsilonka opět mezi nejlepšími! Obhájili jsme stříbrnou příčku ve velmi prestižní anketě Golf Digest – Hřiště roku 2022.

S šampusem v ruce a radostí Ypsilonce vlastní oznamujeme, že Vaše Ypsilonka obhájila velmi prestižní ocenění GOLF DIGEST – Hřiště roku 2022. Ypsilon Golf Resort se v anketě znovu umístil na 2.místě ze všech hřišť 108 v České republice. V České republice je obrovská konkurence v podobě krásných a kvalitních hřišť, o to více nás úspěch těší.

Pro Ypsilonku je to velká čest a současně obrovský závazek do dalších let, a to zejména vůči hráčům, členů, majitelům a dalším podporovatelům.

Do ankety bylo registrováno 28 270 platných a verifikovaných hlasů. Do hodnocení se zapojili čtenáři, novináři a profesionální golfisté, kteří se v golfu dennodenně pohybují, a i spolek Všudehrálů.

Patnáctka obalená v bronzu

Poprvé v historii jsme také získali ocenění v hodnocení Golf Digest – Jamka roku, kdy se na 3.místě  umístila jamka č.15. Nádherný pětipar, po celé délce prošpikovaný emocemi ze hry, výhledů a těžkých ran.

Děkujeme za důvěru, hlasy a podporu a těšíme se na start letošní očekávané sezóny.


Za vším hledej tým z Ypsilonky

Na místě je nutné poděkovat týmu skvělých a odhodlaných greenkeeperů, kteří již tak nádherné hřiště dennodenně připravují k dokonalosti a svou prací pomáhají hráčům k skvělému golfovému zážitku na Ypsilonce. Dobrá práce.

Ovšem bez našich usměvavých recepčních by žádnému golfistovi nezačal den, tak je má. Holky, děkujeme.

 

Martin & Martin & tým z Ypsilonky


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon