+420 731 547 847 Navigace

Vítěz z Ypsilonky!

Honza Daněk ovládl Dětskou Tour Severovýchod.

Dětská Tour Severovýchod (DTSV) vstoupila letošním ročníkem do třetí dekády své existence posílena změnami. Hlavní dětská a mládežnická soutěž pro nově definovaný REGION C nabídla větší počet hřišť, atraktivnější turnajový kalendář a zaznamenala nárůst hráčského startovního pole.

Hlavní dětská tour Regionu C nabídla hráčům turnajový kalendář obsahující celkem 931 kol v rámci 21 jednokolových turnajů pořádaných na 21 hřištích. Na turnajích DTSV se v průběhu sezony objevilo celkem 287 hráčů a hráček, což je přibližně o 30 více než v loňském roce a znamená to, že průměrně se každého turnaje účastnilo 44 soutěžících.

V kategorii A – Mladší žáci a žákyně (do 12 let) zvítězil Jan Daněk z Golf Clubu Ypsilon, 2. místo obsadil Daniel Božič z Golf Clubu Mladé Buky. O pořadí na 3. a 4. příčce musela při rovnosti dosažených bodů rozhodnout až dodatečná kritéria ve prospěch Štěpána Šafaříka z Golf Clubu Hradec Králové, 4. příčka patří Tomáši Vaněkovi z Golf Clubu Kunětická Hora.

„Honzík je naší mladou nadějí a my jsme rádi, že se mu podařil úspěch, jaký Ypsilonka neměla od dob Ondry Liesera a Terezy Vavruškové. Do mládežnického golfu na Ypsilonce budeme i nadále věnovat mnoho úsílí tak, aby Honza měl další parťáky z Ypsilonky, s kterými se bude v příštích letech přetahovat o další vítězsví ve všech turnajích u nás i v zahraničí.“ 


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon