+420 731 547 847 Navigace

Byli jsme na veletrh v Dánsku

Náš Ypsilon Travel tým se vydal do Dánska na veletrh

Veletrh v Dánském Herningu zaznamenal největší úspěch v historii

Přes 55 tisíc návštěvníků, navzdory chladnému a deštivému počasí, našlo cestu na Ferie for Alle / Dánský cestovní veletrh 2024, aby mezi nimi nechyběli ani my z NordicGolfers.com. S radostí můžeme konstatovat, že značná část z nich zamířila přímo do sekce věnované golfu, kde jsme se snažili upoutat pozornost na náš stánek Ypsilonky, jak jen to bylo možné.

Letos jsme opět přivezli naše oblíbené pivo Svijany, na které se nechalo nalákat obrovské množství návštěvníků. Dále jsme byli součástí „Kola štěstí“, které nabízelo návštěvníkům možnost vyhrát atraktivní ceny, například i golfový pobyt na Ypsilonce.

Jak veletrh hodnotí Martin Šíma?

„Rok 2024 byl pro nás nejlepším veletrhem vůbec. Nová poloha stánku NordicGolfers.com, jehož jsme byli součástí, byl přímo na hlavní ulici golfové haly, nám zajistila ještě větší viditelnost a náš stánek byl zdaleka tím nejnavštěvovanějším. Skutečnost, že pod hlavičkou NordicGolfers.com hostům dokážeme pomoci s golfovými výlety po celý rok, nám zajistila velmi loajální základnu klientů, kteří si své golfové výlety rezervují s NordicGolfers.com na jaře, v létě, na podzim i v zimě. Od návštěvníků veletrhu jsme obdrželi velmi pozitivní ohlasy a rezervace zájezdů na Ypsilonku překonaly všechna očekávání. Už se těšíme na příští veletrh, kde budeme moci znovu prezentovat Ypsilonku. Osobní setkání s golfisty ze zahraničí je důležité, protože nám to umožňuje lépe pochopit jejich potřeby a přání.“


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon