+420 731 547 847 Navigace

Hrajeme Golfsixes

GolfSixes Mini League: Budoucnost golfového sportu pro mladé talenty

GolfSixes Mini League, součást celosvětového projektu GolfSixes organizovaného Confederation of Professional Golf (CPG) za podpory předních golfových organizací jako je DP World Tour a Ladies European Tour, přináší do golfového světa čerstvý vítr. Od svého založení v roce 2017 si tento inovativní formát hry rychle získal popularitu mezi dětmi, které teprve objevují kouzlo golfu nebo se v této sportovní disciplíně snaží najít své místo.

Minulý rok GolfSixes Mini League zaznamenala účast přes 8 000 mladých golfistů z více než 600 klubů ve 100 ligách po celém světě, včetně České republiky. Tento úspěch nejen zdůrazňuje rostoucí zájem o golf mezi mladšími generacemi, ale také ukazuje na důležitost přístupných a zábavných formátů hry, které podporují týmového ducha a jsou přívětivé k začátečníkům.

Nyní se pozornost obrací k International Indoor GolfSixes League Championship, mezinárodnímu turnaji pořádanému CPG, kde se mladí golfisté z celého světa mohou utkat na prestižních simulátorech TrackMan. Českou republiku bude v této soutěži zastupovat tým z golfového klubu Hořehled. Týmy, které se do soutěže zapojily, čekají dvě kola hry ve formátu Texas Scramble na šestijamkovém hřišti Golf Lounge Resort, Red Course, které je nutné dokončit v období od 10. února do 17. března.

Tento mezinárodní turnaj nejen podtrhuje globální dosah a popularitu GolfSixes Mini League, ale také nabízí mladým hráčům jedinečnou příležitost ukázat svůj talent a soutěžit na mezinárodní úrovni. Je to skvělý krok k dalšímu rozvoji golfu jako sportu, který je otevřený a přístupný pro všechny věkové kategorie.

GolfSixes Mini League je přesně typem iniciativy, kterou rádi podporujeme. Držíme palce našemu mládežnickému týmu z Ypsilonky a těšíme se na sdílení jejich úspěchů s naší golfovou komunitou.


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon