+420 731 547 847 Navigace

České akademické hry 2024

České akademické hry na Ypsilonce

Golf mezi vyvolenými univerzitními sporty!

Největší akce univerzitního sportu se v letošním roce uskuteční pod Ještědem! Česká asociace univerzitního sportu přidělila pořadatelství Českých akademických her 2024 Technické univerzitě v Liberci. Elitní sportovci zabojují o akademické mistrovské tituly na severu Čech. České akademické hry 2024 se uskuteční v termínu 24. – 28. června v Liberci pod taktovkou České asociace univerzitního sportu.

Důležitou zprávou je, že TU v Liberci podařilo na program her zařadit právě golf. Ypsilonka tak bude tu čest přivítat nejlepší golfisty z řad studentů vysokých škol z celé ČR.

Na programu her bude 21 sportů, golf nechybí

Na půdě liberecké univerzity bylo na jednání v pátek 1. března podepsáno Memorandum o Českých akademických hrách 2024 mezi Českou asociací univerzitního sportu a Technickou univerzitou v Liberci. Na schůzce se rozhodlo také o finálním seznamu 21 sportů zařazených na program ČAH.

Memorandum za TUL podepsal rektor Miroslav Brzezina a za ČAUS předsedkyně Ivana Ertlová. U podpisu byli také děkan Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické TUL Aleš Suchomel, vedoucí Akademického sportovního centra TUL Jan Charousek a generální sekretář ČAUS Ladislav Vladyka.

 


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon