+420 731 547 847 Navigace

Fojtecký drak 2024

ZNÁME TEMÍNY – KALENDÁŘ K RUCE

Pozvánka na golfovou sérii Fojtecký drak 2024

Milovníci Fojťáka, připravte své hole! S radostí oznamujeme termíny pro letošní sérii golfových turnajů Fojtecký drak, které se i v tomto roce budou konat za podpory partnerů Ypsilonky. Tyto oblíbené turnaje si získaly srdce hráčů díky své přátelské atmosféře a sportovnímu pojetí každého jednoho turnaje, kde by se soutěživost dala krájet. Neměníme kategorie, zůstávají stejné jako v loňském roce a kapacita každého turnaje je opět nastavena na 80 hráčů.

Naše turnaje jsou otevřené pro hráče všech úrovní, od amatérů až po pokročilé, což umožňuje každému ukázat své dovednosti a zároveň si užít den plný golfu a dobré nálady. Chtěli bychom také připomenout loňské celkové vítěze, kteří se vyznamenali mimořádnými výkony: Karel Švehla, David Nový a Václav Klouda. Gratulujeme ještě jednou a těšíme se, zda si své tituly udrží i v letošním roce.

Pro letošní sérii jsme připravili následující termíny, které již můžete zapisovat do svých kalendářů.

Nenechte si ujít šanci být součástí této výjimečné golfové události na Ypsilonce, která spojuje sportovní ducha s nezapomenutelnými zážitky. Registrace na turnaje jsou již otevřené, a vzhledem k omezené kapacitě doporučujeme neotálet s přihlášením.

Těšíme se na setkání na greenu a přejeme hodně štěstí a pevné nervy všem hráčům!

Váš tým z Ypsilonky


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon