+420 731 547 847 Navigace

TRIPLE dokonán!

Ypsilonka přepisuje historii. Triple je doma.

Ypsilonka zaznamenala historický a unikátní úspěch. Po prosincovém získání prestižního titulu v anketě Hřiště roku – Nejoblíbenější hřiště v České republice přišla další skvělá zpráva.
Ocenění, na které se čekalo 17 let, je nyní znovu tam, kam patři. V prestižní anketě časopisu Golf Digest získala Ypsilonka nejvyšší možné ocenění a stala se Golf Digest – Hřiště roku v České republice. Ypsilonka současně bodovala i v oblíbenosti, naše jamka č.15 se stala nejoblíbenější jamkou v České republice, a může se tak honosit titulem Golf Digest – Jamka roku.

„V posledních letech jsme se zaměřili primárně na navrácení kvality hřiště a hracích ploch do standardu, který si Ypsilonka zaslouží. Práce na hřišti hlídá a kontroluje náš hlavní greenkeeper David Kolinský, který pro Ypsilonku hlídá dokonalost sebemenších detailů. Věnujeme mnoho úsilí a energie kvalitě hřiště, stejně jako kvalitě služeb. Pomáhá nám k tomu skvělá restaurace i u hráčů velmi oblíbené recepční, které si zaslouží poděkování a svůj obrovský kus uznání.“ okomentoval Martin Šíma

Golf Digest je renomovaný časopis zaměřený na golf a všechno, co s tímto sportem souvisí. Jeho anketa „Hřiště roku“ (nebo v angličtině „Course of the Year“) je prestižní ocenění, které se každoročně uděluje golfovým hřištím po celém světě. Ocenění se zaměřuje na design, kvalitu, a celkovou přitažlivost hřiště, stejně jako na jeho schopnost poskytovat výjimečný zážitek pro hráče golfistu všech úrovní. Golf Digest využívá panel expertů a také recenze od čtenářů, aby určil, která hřiště si zaslouží tuto prestižní cenu. Kritéria pro hodnocení zahrnují například kvalitu a originalitu designu, kvalitu údržby, zeleně, výzvu, kterou hřiště představuje, a další faktory, které přispívají k celkovému dojmu z hraní.

„Jsme nesmírně hrdí na to, že jsme po sedmnácti letech opět získali titul Hřiště roku. Toto ocenění je odrazem našeho neustálého úsilí o poskytování vynikajících golfových zážitků a našeho závazku k udržitelnosti a inovacím v golfovém průmyslu a golfové turistice,“ řekl Martin Trita, z Ypsilon Golf Resortu Liberec.

České osmnáctijamkové hřiště roku 2023

1. Ypsilon Golf Liberec
2. Golf Hluboká nad Vltavou
3. Vinoř – Prague City Golf
4. Černý Most – Black Bridge Golf Resort
5. PGA National Czech Republic – Oaks Prague

Česká jamka roku 2023

1. Ypsilon, jamka číslo 15 | Par 5, žlutá 447 m, červená 378 m
2. Hluboká, jamka číslo 17 | Par 4, žlutá 308 m, červená 272 m
3. Ostravice, jamka číslo 16 | Par 5, žlutá 503 m, červená 450 m

 


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon