+420 731 547 847 Navigace

Golf Sever Tour 2024

Golf Sever Tour: Inovativní partnerství podporuje golf v Libereckém Kraji

Projekt Golf Sever Tour představuje přátelskou spolupráci golfových resortů v Libereckém kraji. S iniciativou propojit osmnáctijamkové kluby, jako jsou Královský Golf Club Malevil, Golf Club Ypsilon, Golf Club Liberec a Golf Resort Česká Lípa, se začala psát nová kapitola v historii golfu v regionu. Od roku 2017 tyto kluby spojují síly, aby nejenže podpořily vzájemný rozvoj, ale také poskytly golfovým nadšencům atraktivnější a přístupnější možnosti.

Série Golf Sever Tour 2024: Sportovní Výzva pro členy zapojených klubů

Vrcholným úspěchem je rozšíření otevřené série turnajů GOLF SEVER TOUR. Tyto turnaje nejenže podporují sportovní soutěživost, ale také nastavují nová partnerství na společenské úrovni a propojují komunity golfistů. Golf Sever tak stojí v čele s pozitivním příkladem, jak regionální spolupráce může celkově zlepšit sportovní a společenské prostředí a nabídnout golfistům jedinečné zážitky, které přesahují hranice jednotlivých klubů.

Severočeská golfová hřiště v rámci společenství GOLF SEVER připravila pro své členy golfovou tour, která zahrnuje osm golfových turnajů, hrané na všech partnerských hřištích Ypsilonka, Česká Lípa, Machnín a Malevil. Tato exkluzivní série turnajů je určena zejména pro členy zapojených golfových hřišť a nabízí kategorie pro různé úrovně handicapů (HCP 0,0 – 12,0, 12,1 – 24, 24,1 – 54). V každém z turnajů jsou oceněni první tři hráči v každé kategorii a celoroční vítězové získávají putovní pohár na základě součtu stablefordových bodů z nejlepších čtyř výsledků. Při rovnosti bodů rozhoduje nejlepší výsledek z jednotlivých kol nebo, v krajním případě, los.

 

Termíny GOLF SEVER TOUR 2024


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon