+420 731 547 847 Navigace

Golf Sever Tour 2024 startuje

Startuje První Turnaj Golf Sever Tour 2024 na Golf Resortu Česká Lípa

Golf Sever, inovativní platforma spojující severočeské golfové kluby, zahajuje svou turnajovou sérii v neděli 5. května 2024 na krásném hřišti Golf Resortu Česká Lípa. Tento první turnaj série Golf Sever Tour 2024 přinese golfovým nadšencům den plný golfu, soutěžení a společenského setkávání.

Turnaj začíná postupným startem od 9:00 hodin ráno, startovné činí 590 Kč a zvýhodněné fee pro členy Golf Sever je stanoveno na 650 Kč. V rámci startovného je zahrnut welcome drink pro zlepšení hry, svačina do bagu a teplý oběd po skončení turnaje, což vše podtrhuje prvotřídní organizaci a pohostinnost hostitelského klubu.

Turnaj je treadičně vypsán v kategoriích handicapů (HCP 0,0 – 12,0, 12,1 – 24, 24,1 – 54). Ceny čekají na první tři hráče v každé kategorii, což zaručuje, že nejlepší výkony budou řádně oceněny.

Startovní listina bude zveřejněna v podvečer před turnajem, což účastníkům umožní se řádně připravit a nastavit své strategie.

Tento první turnaj série Golf Sever Tour je nejen sportovní událostí, ale i společenskou akcí, která posiluje vztahy mezi kluby a jejich členy. Česká Lípa jako hostitel nabízí vynikající podmínky pro golf a zároveň ideální prostředí pro navazování nových přátelství a obnovování stávajících kontaktů v golfovém světě.

PŘIHLÁŠKY

Neděle 5. května 2024
Postupný start od 9:00 hod.
Startovné 590 Kč.
Zlevněné fee 650 Kč (platí pouze pro členy Golf Sever)
Startovné zahrnuje welcome drink, svačinu do hry, oběd po hře, organizaci turnaje a ceny do turnaje.

Startovní listina bude zveřejněna v podvečer před turnajem po 18 hodině.

 


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon