+420 731 547 847 Navigace

Fojtecký drak 2020

Vážení golfisté,

letošní turnajová sezóna se pomalu blíží, a proto bychom Vám rádi oznámili, že všechny letošní turnaje Fojteckého draka jsou již vypsány na webu ČGF. V letošní sezóně jsme připravili celkem 12 turnajů. Každý z turnajů je pod patronací některého z partnerů resortu. Do celkového pořadí je počítáno 7 nejlepších odehraných výsledků (kol) hráče z všech turnajů Fojteckého draka odehraných v roce 2020. V celkovém pořadí bude odměněno celkem 6 hráčů v každé z kategorií.

Těšit se můžete na tyto ceny:

1.místo: Pobyt na dvě noci pro dvě osoby v Panorama Golf Resortu vč. snídaně, 2 dny neomezeného golfu a zapůjčení buggy. Voucher na odběr zboží od společnosti Wilson Staff v hodnotě 3 000,- Kč.
2. místo: Ubytování pro dvě osoby na dvě noci vč. 4x green fee, buggy po oba dny a vstup do wellness v Golf Resortu Ostravice. Výběr zboží v hodnotě 2 000,- Kč od společnosti CITYGOLF.
3. místo: Pobyt pro dvě osoby na jednu noc se snídaní na hřišti Loreta Golf Clubu Pyšely vč. 2 green fee na 18 jamek.
4. místo: Pobytový voucher do resortů Antonie Hotel nebo Montanie Resort.
5. místo: Paddle Board GLADIATOR v hodnotě 6 000,- Kč.
6. místo: Voucher do restaurace Radniční Sklípek Liberec v hodnotě 500,- Kč + voucher do restaurace U Šesti Kohoutů v hodnotě 500,- Kč.

Celé propozice tour a průběžné výsledky po odehrání jednotlivých turnajů naleznete ZDE.

První turnaj Fojteckého draka, pod patronací restaurace U Šesti Kohoutů, se uskuteční v sobotu 30.5.2020. Start turnaje je od 9:00 hodin. Přihlásit se můžete ZDE.

Těšíme se na Vás.

Tým Ypsilon


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon