+420 731 547 847 Navigace

YPSILONKA IS BACK

Již v pátek 5.dubna otevíráme Ypsilonku!

S radostí oznamujeme, že již 5. dubna 2024 otevíráme sezónu na nejoblíbenějším golfového hřišti v České republice, na Vaší Ypsilonce.

Po zimní pauze jsme pro vás připravili hřiště do skvělého stavu, aby každý úder byl pro vás zážitkem a výzvou. Všechny hrací plochy, včetně driving range, budou od prvního dne nové sezóny, tedy od 5. dubna 2024, plně v provozu a připraveny splnit očekávání i těch nejnáročnějších hráčů.

Na recepci vás bude, jako vždy, vítat naše osvědčená sestava – usměvavá Kacka, přátelská Anička a vždy ochotný Lukáš. Jejich známé tváře jsou zárukou, že se u nás budete cítit jako doma a že se o vás budou pečlivě a s radostí starat.

Velkou novinkou letošní sezóny je nový provozovatel naší restaurace. S láskou a zanícením pro gastronomii jsme pro vás vybrali toho nejlepšího, kdo zajistí, že vaše chuťové pohárky budou nadšeny. Ať už hledáte místo pro poobědový relax s výhledem na hřiště nebo prostor pro večeři po skvělém dni plném golfu, věříme, že nové menu nadchne každého gurmána.

S novou sezónou přichází také množství zajímavých akcí a turnajů, na které se můžete těšit. Budeme pokračovat v tradici oblíbených klubových turnajů Fojtecký drak a nezapomněli jsme ani na začátečníky, pro které připravujeme speciální tréninkové programy. Pro nejmenší začínající golfisty nebude chybět dětská série turnajů FOJŤÁČEK.

Přijďte s námi již 5. dubna oslavit začátek nové sezóny v Ypsilonce Vaší první hrou. Těšíme se na vás, vaše rodiny a přátele, abychom společně užili další rok plný sportu, relaxace a radosti z hry.

Věříme, že Ypsilonka bude opět místem vašich nezapomenutelných golfových zážitků a přátelských setkání. Už teď se na vás všechny těšíme!


Generální partneři hřiště

Hlavní partneři hřiště

Partneři hřiště


Nahoru Cam icons created by Royyan Wijaya - FlaticonLive news icons created by Freepik - Flaticon